Over KBFA

Persoonlijke aandacht, accuratesse en vakkundig advies staan bij mij hoog in het vaandel!

Karin Bubberman | KBFA
Karin Bubberman

KBFA

KBFA is werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en particuliere sector. 

Mijn verhaal

Mijn naam is Karin Bubberman en heb KBFA in 2011 opgericht en mijn doel is om u snel inzicht te verschaffen in de cijfers van uw onderneming. Daarnaast wil ik u graag helpen deze cijfers te interpreteren, zodat zij u in staat stellen de juiste beslissingen te nemen op de juiste momenten.

Belastingdienst

Voor de belastingdienst moet u jaarlijks een elektronische winstaangifte insturen van uw bedrijf. Wilt u een financiering bij een bankinstelling aangaan, dan wordt er om een jaarrekening gevraagd. En zo zijn er nog meer redenen waarom er jaarlijks een balans en winst- en verliesrekening moet worden opgesteld.

Mijn kantoor stelt jaarrekeningen samen voor eenmansbedrijven, vennootschappen onder firma, maatschappen, besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen. Op verzoek stel ik ook tussentijdse kwartaal of halfjaar rapportages op.

Voor besloten vennootschappen verzorg ik het wettelijk verplichte deponeringsverslag voor de Kamer van Koophandel en de rapportage van uw jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders.