Een eigen bedrijf starten

Ben je net gestart als ZZP’er? Dan wil je graag zo veel mogelijk tijd besteden aan de start van je nieuwe bedrijf. De financiële administratie en belastingen komen vaak op een later moment.

Veel ondernemers help ik met de administratie en de belastingaangifte op een snelle en efficiënte wijze tegen een acceptabele tariefstelling. Zo blijven de kosten voor jouw als ZZP'er betaalbaar en is je administratie en belastingaangifte goed geregeld.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Maak snel een afspraak en ik kom graag bij u langs.

Fiscale dienstverlening

Voor velen is de belastingwetgeving een ingewikkelde en onbegrijpelijke wirwar van wetten en regels. U kunt met al uw vragen op dit gebied bij mij terecht. Daarnaast verzorg ik de volgende fiscale diensten:

aangifte inkomstenbelasting

aangifte omzetbelasting

aangifte vennootschapsbelasting

aangifte dividendbelasting

aangifte schenking- en erfbelasting

Administratieve dienstverlening

Welke werkzaamheden kan ik u aanbieden:

  • u kunt het verwerken van uw administratie volledig aan mij uitbesteden. Maandelijks, per kwartaal of per jaar brengt u uw administratie, waarna ik deze vakkundig zal inboeken. 

    Uiteraard kunt u ook zelf uw administratie verwerken. Ik kan in dat geval de administratie die u zelf heeft bijgehouden voor u controleren en verder uitwerken. Desgevraagd kan ik u adviseren hoe u uw administratie het beste kunt opzetten.

    Vanuit de administratie maak ik zonodig de jaarrekening en jaarrapportage(s) op en verzorg de belastingaangifte.